Hoeraaaaaaaaaaaaa, 5 jaar Mini Masters!!!!

">

zondag 5 februari 2012

De Toren van Rapunzel

En jawel, ik ben zowaar weer aan de slag met de toren. Op de een of andere manier kon die toren me tot nu toe niet bekoren. Ik kreeg het niet voor elkaar om er de juiste uitstraling aan te geven.

Tot vorige week. We hadden namelijk de Mini Master Zondag bij Arina en ik moet zeggen, ik zat in zak en as. Sinds Annebeth's zondag had ik niets meer aan de toren gedaan, de inspiratie ontbrak me en de flagstones die ik geplakt had bevielen me helemaal niet. Om ong. 11 uur werden we bij Arina verwacht en om half 11 ben ik maar op Wikipedia naar het sprookje Rapunzel gaan zoeken. En zowaar, ik vond daar een afbeelding van een toren die eigenlijk precies het uiterlijk had wat ik zocht! Alles uitgeprint en meegenomen. Tot grote schrik van de andere dames begon ik woest alle flagstones te verwijderen die ik vorige keer geplakt had. Toen ik echter mijn nieuwe idee liet zien verstomde het gepruttel enigzins. Op Lenie na, haha, "Ing, ik vond dat andere ook best leuk hoor!" Dank je Lenie, maar ze gaan er toch af.


Ik had de smaak wel weer goed te pakken, want gedurende de week ben ik langzaam verder gegaan en vandaag heb ik de hele toren voorzien van stenen en natuurlijk een verflaag.

Tussen de voegen wil ik wat mosjes proppen en kleine varens, zoals je in oude torenwanden ziet. Ook komen er wat oude bomen tegenaan, die natuurlijk net voor het beruchte raam stoppen.

En de rest, dat ga ik nog even rustig bedenken, maar het komt vast goed. Ik heb weer hoop.

5 opmerkingen:

 1. Hoi Ingrid, vind het harstikke mooi hoor je bent een kei om het eraf te halen maar het is het waard geweest.... Vind het prachtig...

  Gr lenie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het er geweldig uitzien, nu al....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het ziet er al heel leuk uit. Dat wat je schrijft heb ik ook hoor, als iets niet helemaal naar mijn zin is ebt de inspiratie en zin erin ook weg. Goed dat je weer inspiratie hebt.
  Liefs
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen